2019-03-13

МААНС. Підприємство зсередини

25 лютого 2019 року в складі учасників виїзного засідання колегії Здолбунівської райдержадміністрації вдалося побачити як працює один з найбільших українських виробників сільськогосподарської техніки – приватне підприємство «Виробничо-конструкторське об’єднання «МААНС» . 
Нині це підприємство є одним з найбільших українських виробників обладнання та запчастин до сільгосптехніки. Воно входить до групи компаній «АВТОЛЕНД», яка уже два десятки років імпортує та продає с/г техніку найвідоміших світових брендів, а також вирощує зернові культури на площі 6000 га.


О так, це було реально круто! Промисловість, верстати, величезні стотонні преси, сучасне обладнання. А ще чудові представниці та "обличчя" підприємства - Тамара Матюх та Інна Рудик. 
ПП «Виробничо-конструкторське об’єднання «МААНС», квітень 2018
Адміністративна будівля ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів
Основний акцент «МААНС» робить на виготовленні обладнання до сільгосптехніки, тож головна продукція компанії – це жниварки, візки до жниварок, запасні частини та витратні матеріали до с/г техніки. Продукція ця нині експортується до багатьох країн світу.
На території ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів
Зараз у компанії працює понад 100 осіб, однак вже незабаром її штат збільшуватимуть. Підприємство діє у сучасних функціональних виробничих приміщеннях площею 9000 кв. м.
Станки з ЧПУ на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів
Екскурсію виробничими приміщеннями провела менеджер підприємства Тамара Матюх. Тож учасники засідання мали змогу побачити безпосередній процес виробництва на різних його етапах.
Станки з ЧПУ на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів
У виробництві задіяний висококваліфікований інженерно-технічний персонал. До того ж на ПП «Виробничо-конструкторське об’єднання «МААНС» забезпечують навчання здібної молоді, яка згодом має змогу працевлаштуватися на підприємстві. Працюють фахівці на сучасних верстатах з числово-програмним управлінням, що дає змогу освоювати виробництво нової продукції високої якості.
– Ми пропонуємо продукцію високої якості за українською ціною. До того ж на нашу продукцію аграрії можуть отримати від 25 до 40% державної компенсації. Тому їм вигідно купувати техніку в Україні, – зазначила Тамара Матюх.
Цех на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів
Є у керівництва підприємства і чимало планів на майбутнє. Зокрема – відкриття футбольної академії, де діти зможуть навчатися і займатися футболом. Планують на ПП «Виробничо-конструкторське об’єднання «МААНС» будівництво шоу-руму – виставкової зали, де кожен клієнт зможе на власні очі побачити кінцевий результат виробництва – продукцію підприємства.
Всередині цеху на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів
До слова, торік приватне підприємство «Виробничо-конструкторське об’єднання «МААНС» до районного бюджету підприємство сплатило близько 700 тис. грн, ще 200 тис. грн – до міського бюджету.
Всередині цеху зі станками на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів

Всередині цеху зі станками на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів

Всередині цеху зі станками на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів

Станки з ЧПУ на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів

Дільниця на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів

Дільниця на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів

Певно найбільший прес на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів

Дільниця з пресами на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів

Дільниця з пресами на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів

Дільниця зборки на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів

Майже готові жатки в цеху зборки на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів

Майже готові жатки в цеху зборки на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів

Преси в цеху на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів

Плазмова різка металу в цеху на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів

Цех фарбування на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів
Футбольне поле та лазня на ПП «ВКО «МААНС» м.Здолбунів, фото М.Степанюк

Текст взяв із статті на офіційному сайту Здолбунівської райдержадміністрації. Фото власні.

1 коментар:

  1. Підприємство потужне й конкурентоспроможне не лише на ринку Украіни а й за межами нашоі держави. Тут працюють самовіддані професіонали. То ж єдине, що хочеться побажати: гідноі оплати праці, Всим тим хто вкладає серце й душу в украінське машинобудування!!!

    ВідповістиВидалити